Cereale care conțin gluten obținute din grâu, secară, orz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate
B
Crustacee și produse derivate
C
Ouă și produse derivate
D
Pește și produse derivate
E
Arahide și produse derivate
F
Soia (pd) și produse derivate
G
Lapte și produse derivate (incl. lactoză)
H
Fructe cu coajă lemnoasă, adică: migdale, alune de pădure, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland, precum și produse derivate
I
Țelină și produse derivate
J
Muștar și produse derivate
K
Semințe de susan și produse derivate
L
Dioxidul de sulf și sulfiți în concentrații mai mari de 10mg/kg sau 10mg/litru în SO2 total.
Conform Directivei 2000/13/ce a Parlamentului European si Consiliului Din 20 Martie 2000 Alergenii Din Alimente Se Pot Incadra in Urmatoarele Grupe:
• cereale care contingluten(grau, secara, orz, ovaz, grau spelt, grau mare sauhibrizi ai acestora) siproduse derivate; • crustacea siprodusederivate; • ouasiprodusederivate; • pestesiprodusederivate; • arahidesiprodusederivate; • soia siprodusederivate; • laptesiprodusederivate(inclusivlactoza); • fructe cu coaja, adica migdale, alune de padure, nuci, anacarde, fistic; • tellina siprodusederivate; • mustarsiprodusederivate; • seminte de susansiprodusederivate; • dioxid de sulf in concentratie de peste 10mg/kg sau 10mg/litru; • lupin siprodusederivate; • molustesiproduse derivate. in cazul in care suferiti de o alergie, va rugam sa informati personalul nostrum si sa solicitati informatii suplimentare inainte de efectuarea comenzii. va multumim pentru intelegere!