Meniu digital cu comandă la masă, direct de pe telefonul mobil!

Order via QR code
Danci Crina
Danci Crina 19.04.2022

Comanda la masă de pe telefon este o funcționalitate din ce în ce mai populară în restaurantele din întreaga lume. Această opțiune îmbunătățește experiența clienților, oferindu-le o modalitate mai rapidă și mai ușoară de a comanda mâncarea și băuturile dorite.

Platforma MeniuDigital oferă acum posibilitatea deținătorilor de restaurante de a beneficia de aceste funcționalități, prin modulele de "comandă la masă" și "cheamă ospătarul".

Experiența clientului

Order modal

Odată ajuns în restaurant, clientul va scana codul QR prezent la masă, iar după răsfoirea meniului, va avea posibilitatea de a comanda, fiind redirecționat cu un singur click către aplicația MeniuDigital. Comanda se plasează selectând produsele dorite și introducând doar numărul mesei curente, deci clienții vor putea comanda imediat după așezarea la masă, reducând totodată și interacțiunea cu ospătarul.

Fiecare masă are un număr unic

Enter table number

Pentru a putea comanda, clientul va trebui să introducă numărul mesei la care se află, astfel că toate mesele tale din restaurant trebuie să aibă un număr vizibil care să le identifice unic. Poți opta pentru un sticker cu număr lipit pe masă, un număr pe holderul QR, etc.

Dacă dorești ca numărul mesei să fie luat automat din codul QR, mergi la secțiunea ”Codul meu QR” și include numărul de masă, iar aplicația va genera noul tău cod cu numărul ales.

Experiența ospătarului

Enter table number

În momentul în care un client cheamă un ospătar sau plasează o comandă, ospătarii tăi vor fi notificați pe telefon, tabletă sau smartwatch, prin intermediul aplicației MeniuDigital. Pentru ca această funcționalitate să fie activă pentru clienți, trebuie să ai adăugate cel puțin două dispozitive mobile de ospătar (telefon/tabletă) cu notificările active.

Ospătarul va avea posibilitatea ulterior de a-și adăuga numele, de a gestiona comanda, suna clientul, sau va putea șterge/raporta comanda în funcție de caz.

Precomandă de la distanță

Pe lângă cele enumerate mai sus, MeniuDigital oferă și posibilitatea de precomandă. Dacă clientul are aplicația deja în telefon, poate selecta restaurantul tău de pe hartă, și să plaseze comanda dorită cu mențiunile aferente.


Crește eficiența personalului tău folosind o soluție modernă și gestionează mai ușor comenzile de la mese, direct de pe telefon. Ospătarii tăi sunt notificați în timp real, iar tu beneficiezi de un un sistem special gândit pentru restaurantul tău.

Accesează acum www.meniudigital.ro și creează-ți meniul digital, gratuit!