Tu pui întrebările, MeniuDigital răspunde!

Admin Interface MeniuDigital.ro
Danci Crina
Danci Crina 23.12.2022

Comunicarea reprezintă o prioritate pentru noi. Tocmai de aceea, și pentru ca serviciile noastre să fie cât mai clar înțelese, am decis să răspundem câtorva dintre întrebările pe care clienții noștri ni le adresează cel mai des.

Cum îmi creez meniul pe platforma MeniuDigital?

Ca să îți creezi singur meniul trebuie să accesezi www.MeniuDigital.ro, să navighezi la secțiunea ”creează un meniu” și să întroduci adresa de e-mail pe care dorești să o folosești pentru restaurantul tău. După care, completezi numele restaurantului și localitatea, iar un id unic va fi generat pentru localul tău, care reprezintă conținutul codului QR prin care va fi accesat meniul tău de către clienți. Cel mai bine te poți informa din următorul video creat special pentru a-ți exemplifica pașii în cel mai ușor mod posibil:

Mă pot înregistra gratuit pe platforma MeniuDigital?

Pachetul MeniuDigital™ Gratuit îți oferă oportunitatea de a folosi gratuit funcționalități precum personalizarea meniului cu logo și copertă, adăugarea informațiilor nutriționale și a altor proprietăți ale produselor, precum și posibilitatea adăugării a până la 400 de produse cu poze în meniul tău.

Cât de repede poate fi implementat meniul meu?

Crearea unui produs este simplă și rapidă, iar în funcție de numărul de produse pe care le ai, poți avea noul tău meniu în format complet digital în doar câteva ore. Pe urmă, poți întotdeauna să îl îmbogățești cu poze, limbi străine suplimentare sau informații nutriționale detaliate.

MeniuDigital Admin Interface

Cum modific sau adaug datele unui produs?

Îți punem la dispoziție o interfață de administrare completă și ușor de folosit, în care poți șterge sau adăuga ingredientele lipsă. Iar dacă dorești să modifici un produs sau nu îl mai ai deloc în stoc, poți cu ușurință să actualizezi toate datele acestuia în timp real.

Este meniul conform cu noile cerințe ANPC?

Platforma MeniuDigital.ro îți oferă posiblitatea adăugării de informații precum cantitatea, alergenii, valoarea nutrițională, dar și nivelul de zahăr, aditivi și grăsimi, deci ai toate informațiile necesare noii legislații într-un meniu modern și ușor de folosit.

Ce este pachetul MeniuDigital™ Business și când va fi disponibil acesta?

Pachetul MeniuDigital™ Business este un pachet premium care îți va permite accesul la o experiență mai completă, pretată businessurilor care doresc să ducă experiența meniului lor digital la un nou nivel.

Mai exact, vei avea posiblitatea inserării unui număr nelimitat de produse și categorii, trafic prioritar, backup zilnic, suport prioritar 24/7, dar și funcții precum "Modul de comandă în restaurant" sau "Cheamă ospătarul". Pachetul MeniuDigital™ Business va fi disponibil în luna Martie a acestui an.

Accesează acum www.meniudigital.ro și creează-ți meniul, gratuit!