Touch-Free Menu devine MeniuDigital

QR Menu Holder For Restaurant
Arrow to right
Gratuit
Digital web-menu interface
Andra Dragomir
Andra Dragomir 01.09.2022

Începând cu data de 1 Septembrie 2022, Touch-Free Menu (www.touchfreemenu.ro) și MeniuQR (www.meniuqr.ro) își unesc forțele pentru a crea MeniuDigital™ (www.meniudigital.ro) - soluția unificată de digitalizare a meniurilor restaurantelor, cafenelelor și a celorlaltor businessuri din spațiul horeca.

MeniuDigital™ devine astfel platforma de tip WMaaS (Web-Menu as a Service) cu cea mai mare popularitate în rândul restaurantelor și cafenelelor din România.

Preț

Pe lângă un design nou, modern și simplificat, MeniuDigital™ vine și cu un preț imposibil de egalat: 0 RON pe an!

Exact! Serviciul care până acum costa 499 RON pe an este acum disponibil complet gratuit, fără limitări la numărul de categorii, produse sau imagini adăugate.

Pe lângă asta, prețurile pentru suporturile QR personalizate oferite de noua platformă rămân aceleași, astfel că începerea folosirii unui meniu digital devine mai simplă și mai ieftină ca niciodată. Vezi prețurile aici.

Funcționalitate

De la 1 Septembrie, toate funcționalitățile oferite de cele 2 platforme vor fi disponibile în MeniuDigital™. Interfața de administrare, URL-urile meniurilor precum și codurile QR generate de acum, vor folosi acest nou domeniu.

Tot în cursul acestui an se va lansa și pachetul MeniuDigital™ Business ⭐. Acesta va oferi, pe lângă toate funcționalitățile deja existente, o serie de noi funcționalități care vor duce experiența unui meniu digital la un alt nivel, precum:


Vă mulțumim pentru încrederea acordată și feedbackul oferit până acum!

MeniuDigital Logo Echipa MeniuDigital™ https://www.meniudigital.ro


Dorești și tu să te alături platformei MeniuDigital™? E gratuit și durează 2 minute. Click aici!