Cereale care conțin gluten obținute din grâu, secară, orz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate
B
Crustacee și produse derivate
C
Ouă și produse derivate
D
Pește și produse derivate
E
Arahide și produse derivate
F
Soia (pd) și produse derivate
G
Lapte și produse derivate (incl. lactoză)
H
Fructe cu coajă lemnoasă, adică: migdale, alune de pădure, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland, precum și produse derivate
I
Țelină și produse derivate
J
Muștar și produse derivate
K
Semințe de susan și produse derivate
L
Dioxidul de sulf și sulfiți în concentrații mai mari de 10mg/kg sau 10mg/litru în SO2 total.
Baza de pandispan cu aroma de ciocolata, pe care se aseaza un ganache de ciocolata alba si un ganache de ciocolata neagra. Decorat cu bucati de pandișpan si glazură de cacao.
Desert răcoritor cu blat de cacao, cremă fină de frișcă și cireșe. (ingrediente: cremă de frișcă, pandișpan ciocolată, ouă, lapte, zahăr, filling de cireșe)
Luxos și extravagant, combină crema rafinată de biscotto cu ciocolată gianduja și biscuiți crocanți. Crema cu aromă de biscuiți, ciocolată gianduja, pandișpan ciocolată, biscuiți, zahăr, lapte, gălbenuș de ou.
Orange Revani are la bază pandișpan din griș însiropat cu miere, dulceață de portocale și cremă de lapte cu iaurt. (ingrediente: Crema de vanilie, pandispan, dulceata de portocale, iaurt, lapte, oua, faina)
Un bulgăre de ciocolată care ascunde cele mai bogate ingrediente și intense arome de caramel. mascarpone, blat pandișpan, zahăr, lapte, cremă caramel, alune de pădure.