Cereale care conțin gluten obținute din grâu, secară, orz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate
B
Crustacee și produse derivate
C
Ouă și produse derivate
D
Pește și produse derivate
E
Arahide și produse derivate
F
Soia (pd) și produse derivate
G
Lapte și produse derivate (incl. lactoză)
H
Fructe cu coajă lemnoasă, adică: migdale, alune de pădure, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland, precum și produse derivate
I
Țelină și produse derivate
J
Muștar și produse derivate
K
Semințe de susan și produse derivate
L
Dioxidul de sulf și sulfiți în concentrații mai mari de 10mg/kg sau 10mg/litru în SO2 total.
M
Lupin și produse derivate
N
Moluște și produse derivate
Detalii
Pastravaria La Mariuca
Meniu
Ciorbe
Ciorbe
Ciorba de pastrav
Ciorba de Pastrav
pastrav 200 g , ceapa 30 g, ardel rosu 30g, morcov 30 g, patrunjel 20 g, bors natural 50 ml, orez 15 g, bulion 10 g
350/100ml • 340 kcal / 100g
(per 100g) Grasimi 25 g,Carbohidrati 40 g, Fibre 5g, Proteine 20g, Colesterol 300 mlg, sare 2 g, Glucide 2,8 g