Cereale care conțin gluten obținute din grâu, secară, orz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate
B
Crustacee și produse derivate
C
Ouă și produse derivate
D
Pește și produse derivate
E
Arahide și produse derivate
F
Soia (pd) și produse derivate
G
Lapte și produse derivate (incl. lactoză)
H
Fructe cu coajă lemnoasă, adică: migdale, alune de pădure, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland, precum și produse derivate
I
Țelină și produse derivate
J
Muștar și produse derivate
K
Semințe de susan și produse derivate
L
Dioxidul de sulf și sulfiți în concentrații mai mari de 10mg/kg sau 10mg/litru în SO2 total.
M
Lupin și produse derivate
N
Moluște și produse derivate
Detalii
Plajă Curacao
Meniu
BarMeniu Bar
RestaurantMeniu Restaurant
Aperitive
Salate
Peste si Fructe de Mare
Alte Preparate
Garnituri
Extra
Aperitive
Salata de Icre de Crap si Ceapa Rosie
icre de crap 50g / ulei floarea soarelui 50 ml / zeama de lamaie 20 ml / ceapa rosie 30g
biban de mare gatit pe pat de sare cca 350g / dovlecel 60g / ciuperci 20g / ardei gras 40g / rosii 30g / sos de usturoi (usturoi 10g / ulei de masline 25g / gran cucina 25g / chives)
dorada gatita pe pat de sare cca 350g / dovlecel 60g / ciuperci 20g / ardei gras 40g / sparanghel 30g / sos de usturoi 60g (usturoi 10g / ulei de masline 25g / gran cucina 25g / chives)
palamida gatita pe plita pe pat se sare cca 300g , mamaliga, mix de salata 30g, sos de usturoi 60g (usturoi 10g, ulei de maslineg, gran cucina 25 gr , chives)