Cereale care conțin gluten obținute din grâu, secară, orz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora și produse derivate
B
Crustacee și produse derivate
C
Ouă și produse derivate
D
Pește și produse derivate
E
Arahide și produse derivate
F
Soia (pd) și produse derivate
G
Lapte și produse derivate (incl. lactoză)
H
Fructe cu coajă lemnoasă, adică: migdale, alune de pădure, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland, precum și produse derivate
I
Țelină și produse derivate
J
Muștar și produse derivate
K
Semințe de susan și produse derivate
L
Dioxidul de sulf și sulfiți în concentrații mai mari de 10mg/kg sau 10mg/litru în SO2 total.
(per 100g) Grăsimi: 18,7g din care acizi grași saturați 6,89g, Glucide: 54,03g din care zaharuri 44,47g, Proteine: 4,33g, Sare 0,19g, Aditivi: amidon modificat, conservant(sorbat de potasiu), agenți gelatinizanți(alginat de sodiu, difosfați, sulfat de calciu), stabilizator(sorbitol, hidroxipropilceluloză, lactat de calciu) coloranți(riboflavine, caroten), emulsifiant(esteri ai acizilor mono- și diacetiltartric cu mono- și digliceridele acizilor grași lecitină din soia, polisorbat 60), dextroză
(per 100g) Grăsimi: 12,23g din care acizi grași saturați 2,97g, Glucide: 31,11g din care zaharuri 4,55g, Proteine: 8,7g, Sare 0,85g, Aditivi: agent de afânare(carbonat acid de sodiu), agent de tratare(acid ascorbic)